Categorieën 


Doner grill kopen ?

De lekkerste döner wordt bereidt met een professionele döner grill. Het vlees wat aan de spit bevestigd zit draait langs de branders zodat het gaar gebakken wordt. De döner grills zijn leverbaar in diverse uitvoeringen van 2 tot 5 branders en elektrisch en gas uitgevoerd. Ons meest verkochte model is de döner grill van Dibeksan deze grills zijn van uitstekende kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Om de döner te snijden van de döner grills het je een dönermes nodig met dit handige apparaat kan je zeer gemakkelijk de döner van de grills snijden in perfect gesneden reepjes.

Sommige soorten horeca hebben gespecialiseerde apparatuur nodig. Een restaurant dat doner aanbiedt, is daar een voorbeeld van. Naast zaken zoals servies en keukenapparatuur die in bijna elke professionele keuken te vinden is, heeft u dan nog wat extra's nodig. Een goede donergrill is iets wat dan van groot belang is, natuurlijk horen hier ook de nodige accessoires bij die ervoor zorgen dat u heerlijke doner kunt serveren aan de gasten die in uw horecagelegenheid komen eten. Op donergrill.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor een professioneel doner restaurant. 


Donergrills
Donergrills zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak worden ze zichtbaar voor de gasten opgesteld, dit ziet er aantrekkelijk uit en bovendien is het direct duidelijk in wat voor restaurant ze beland zijn. U kunt voor een donergrill op gas kiezen, maar ze zijn ook elektrisch beschikbaar, net wat u het prettigst vindt. Met de branders langs de zijkant kunt u de warmte van het vlees bepalen, de donergrills zijn beschikbaar met drie of met vier branders. Ook voor gyros hebben we de keuze uit verschillende grills van uitstekende kwaliteit.

Pita ovens
Doner wordt natuurlijk vaak geserveerd in een pitabroodje. Om deze op te warmen verkopen we speciale ovens. Deze zijn open waardoor u in een oogopslag kunt zien of de broodjes al klaar zijn. We bieden deze aan in verschillende maten, kies de maat die bij u past en profiteer van het gemak van een speciale oven voor pitabroodjes. Ook kapsalon kan in deze oven uitstekend bereid worden, de kaas zal snel smelten, waardoor u de kapsalon in een mum van tijd kunt serveren.

Doner messen
Om het donervlees op de juiste manier van het spit af te snijden, hebben we speciale messen in het assortiment. Deze werken elektrisch, op deze manier krijgt u perfecte reepjes en kunt u uw gasten heerlijke gerechten met doner als hoofdingrediënt serveren. Daarnaast zorgt het voor veel gemak en bespaart het u tijd. We bieden messen die eenvoudig schoon te maken zijn, ook is het mogelijk om een extra mes mee te bestellen, zodat u extra lang kunt genieten van uw mooie apparatuur.

Donergrill accessoires
Naast de mooie donergrills en de elektrische donermessen bieden we ook nog een scala aan accessoires. Denk hierbij aan sausflessen voor op de tafels van de gasten en aan pitabakjes, ook aan een tang voor de shoarma is gedacht. Natuurlijk is de keukenapparatuur het belangrijkste, maar deze accessoires moet u zeker niet onderschatten. Ze maken het geheel af en bepalen mede de uitstraling van uw zaak.

Op donergrill.nl bent u voor alle gespecialiseerde apparatuur die u nodig heeft voor een doner restaurant aan het juiste adres. Ons assortiment is groot, we bieden veel verschillende donergrills aan, er zit vast ook iets voor u tussen. Zorg dat u professioneel voor de dag komt met hoogwaardige apparatuur waar u op kunt vertrouwen. Neem een kijkje in de webshop om het aanbod met uw eigen ogen te zien.